Dé vragen om strategisch terug te kijken op jouw 2023.

januari 1, 2024

Hi TrendLetter – Lezer,

In de laatste TrendLetter van het 2023 deelde ik mijn insides en hoe ik als strateeg terug kijk op het afgelopen jaar. Zelf kijk ik halsreikend uit naar 2024. Weet niet of je dit herkent maar damn ik heb er zin in. 

Mijn insights van 2023?

  • Core memories maken; zo ging ik naar Harry Styles, vloog ik direct door naar Ibiza voor een week feest met mijn Liselot, die net 18 was geworden en eindexamen had gedaan. 
  • Afscheid van klanten waar ik ergens al voelde; dit past niet meer. Nog scherper krijgen met welke ondernemers ik wel en niet wil werken.

Je leest al, ik ga dingen anders aanpakken in 2024. Juist omdat ik verwacht dat 2024 nog grilliger gaat zijn, nog meer onvoorspelbaar, zelfs ongrijpbaar. Daar ga ik mijn propositie aka aanbod op aanpassen, iets wat ik binnenkort met je zal delen.

In Q1 2024 kun je samenwerken met mij door:

  • mee te doen aan Future Creators Club; 3 maanden membership waardoor je Q1 niet alleen nailed, ook de rest van 2024 scherp weet wat je strategie is, hoe je community building kunt toepassen en structureel conversie kunt draaien. Met een hacketon plus business trip :). Koop je membership hier.
  • Een los live strategisch consult kun boeken van een dagdeel.
  • 1:1 Business Development traject van 3 maanden. Zet mij in als jou strategisch sparringpartner zodat je business for once and all echt een sterk business fundament heeft, je versneld kunt opschalen en vooruit op de troepen loopt. Nog maar 1 plek beschikbaar

Wil je samenwerken? Reply dan op deze mail, member van da Future Creators Club kun je meteen worden. Doe je dat nog in december 2023 dan krijg je BREINVOER als bonus!

En de strategische terugblik op 2023? Hier een kijkje in mijn stratgie:

  1. Welke milestones | core memories | bijzondere momenten heb je dit jaar behaald en ervaren? Weet je nog welke maanden dit gebeurde?
  2. Welke overwinningen behaalde je in 2023? Een overwinning kan zijn een habit die je toevoegde aan je leven zoals bv 2x per week sporten, of joehoe elke week/maand nieuwsbrief versturen. Maar ook vaardigheden die je ontwikkelde.
  3. Doe hetzelfde met jouw missers. Cruciaal om te doen, want hier leer je zoveel van: wat ging er mis in 2023? Waarom gebeurde dit? Welke patronen herken je? Wat waren de keuzes die je maakte en waar werd dit of jij door beïnvloed?

Meer strategie, Business trends, future insides?

Meld je aan voor de wekelijkse TL

Liefs Maaike