The Business Trendwatcher

Strategy for Breakfast. Dat is zo ongeveer mijn leven. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. En in betweenie doe ik dan ook nog aan verdienmodellen en business trends. Lief ik ook.

Als Business Trendwatcher ben ik altijd bezig met wat er in de wereld speelt. De omgevingsfactoren. De nieuwe bewegingen, ontwikkelingen en verschuivingen. Elke dag duik ik in de nieuwste onderzoeken, signaleer ik patronen, analyseer ik nieuwe trends en vertaal dit naar slimme strategieën.

Vraag mij naar de ZEITGEIST of om uit te zoomen en ik praat een dag vol :).

Ik werk met de hungry souls, disruptors en paradijsvogels in disguise. De Sponge bobby’s die op zoek zijn naar BREINVOER business wise. Daarbij werk ik altijd branche overschrijdend.

Dit deel ik op mijn eigen online platform aka community in The Future Creators Club. Waarbij ik Ask me Anythings, Creative Bonfires en Trend Adventures organiseer. En wekelijks innovatieve marketingcampagnes, vernieuwende merken, strategy hacks, creative explosions deel. Een THINK TANK waarbij er niet wordt gecoacht. Oladiee.

Nieuw in da house zijn de Trend Adventures in het buitenland. Na het succes van de allereerste Trend Adventure Scandi in Copenhagen en Malmo, was de 2e editie alweer met 10 ondernemers in scale up paradise Stockholm. Zowel Denemarken als Zweden zijn natuurlijk de meest innovatieve landen van Europa met retail van de toekomst, vernieuwende architectuur en oplossingen voor de toekomstige vraagstukken als: transities in tech, food, retail en innovatie, paradoxen als tekorten en overconsumptie, en innovaties in tijden van polycrisis.

Met meer dan 22 jaar ervaring als business developer en strateeg en 9 jaar ondernemer, weet ik als geen ander dat er niet 1 oplossing is, 1 aanpak, 1 strategie. Dat er niet 1 blauwdruk is voor succes, dat dit juist van veel verschillende factoren afhankelijk is. Dit pas ik toe in mijn consultancy, in da club en tijdens mijn Trend Adventures.

Mijn trackrecord?

Van sociale academie naar internationale MBA in Internationale Bedrijfskunde. Daarna enorm veel geleerd in de financiële sector, van overnames tot aan saneringen. Om vervolgens nog meer te willen leren in het MKB, de motor van de Nederlandse economie. Binnen 9 jaar heb ik mijn sporen verdient als strateeg voor high performance ondernemers en scale-ups. 

Samenwerken? Stuur een appje of voice app naar 06-81312686.