Business Development traject

Staat jouw business fundament sterk genoeg..

..en heb jij nieuwe strategische vraagstukken. Merk je dat de wereld om je heen enorm grillig is en wil je jouw business futureproof maken. Omdat je als geen ander snapt dat business as usual onmogelijk is geworden.

Of sta je klaar om een nieuwe weg in te slaan met nieuwe positionering, segmentering of misschien wel een hele nieuwe bedrijfstak.

Kortom, nieuwe tijden, nieuwe uitdagingen. En dat je voelt aan alles dat je dit wilt bereiken met mij naast jouw zijde. Met mijn strategische adviezen en inzichten. 

Met de lucky birds in de ondernemerswereld doe ik nog 1:1 trajecten. Dit is zeker niet voor iedereen, sterker nog de selectie is huge. Omdat ik zelf mega ambitieus ben en hele goede resultaten wil boeken met mijn klanten. Ik net als jij een mega interne drive heb om bedrijven te laten groeien, om jou groot te maken. Daar is commitment, inzet, doorzettingsvermogen nodig. Veerkracht. Ook als ik jou vertel wat er beter kan en hoe je het anders zou moeten doen.

Ik werk daarbij met mijn eigen methodiek waarbij ik natuurlijk gebruik maak van mijn 20+ trackrecord in bedrijfskunde met daarbij sociologie en antropologie. .

In 4 of 8 maanden doorlopen wij organisch de fasen van mijn eigen ontwikkelde methodiek. Namelijk; 

Fase 1

Opportunity Scan & analyze

Fase 2

Strategize

Fase 3

Ideate

Fase 4

Optimize

Je ziet al meteen; maatwerk. Big time. Geen vast jaarprogramma waarbij jou de standaard stapjes van het ondernemen wordt geleerd. Ik ga er vanuit dat je die al kent. Die ga ik je ook niet leren omdat ik dat zo ongeveer de grootste kul ever vind.

Wat ik wel met je ga doen? Onderzoek naar opportunities. Voorsorteren op de grootste business trends die eraan komen (en ooh DAMN HONEY die zijn wicked). Je potentieel nog meer vergroten, creativiteit aanwakkeren plus een meer dan steady business bouwen. Zonder opsmuk en afleiding. Slimme verdienmodellen die passen in een organische tijd.

Nieuwsgierig? Neem contact met mij op via whatsapp. Dan kijken we samen of we een match zijn.

Oh en of mijn maatwerkprogramma’s boven de 30k zijn? Nee. TRUTH BOMB. Dat zijn ridicule prijzen. In een mindblowing markt. Ga ik niet in mee.