Future Creators Club –
Summer Edition

De zomer alleen voor holidays? Mmmh think again.

Hoe tof zou het zijn als je deze zomer wél geïnspireerd gaat worden.Geprikkeld. Geactiveerd.

Ja heerlijk dat lazy tuinbank aka strandbed hangen. Tegelijkertijd weet jij ook als geen ander dat je dan juist brein space gaat krijgen. Het gaat bubbelen. Nu kun je wel weer voor het zoveelste mainstream programma kiezen. Of keurig in je boekje gaan schrijven over je forever dreams. Leuk en sticker.

Je voelt toch hopelijk dat dit najaar een alles bepalend seizoen gaat zijn.

Well daar sta ik dan in Baywatch outfit met The Future Creators Club rescue, haha. Om je te laten zien welke kansen en vooral HOLES in da markt er zijn. De business trends die mega relevant zijn, nu en in de toekomst

Want hey, ik kan er een lang verhaal over gaan houden. Maar DAMN HONEY. Het zijn kreijzie times. Die vragen om een kreijzie aanpak. Business as usual is al forever dead maar toch is dat nog steeds wat je ziet, hoort en leest. Niet in de Future Creators Club.

Ik neem je mee in de wereld van business trends, plot twist, merken dynamiek, business cases, wicked verdienmodellen en strategieën die voorbij mainstream gaan. Laat jou op een andere manier naar jouw business kijken en al die concullega’s vriendinnen van je.

‘Als je niet houdt van standaard, van saaie always the same masterminds, maar je omringt je wel graag met inspirerende ondernemers om geprikkeld, geïnspireerd en uitgedaagd te worden (als in ein-de-lijk) dan is de FCC the place to be’.

Anneke

Maaike sleurt je uit je bubbel, laat je nieuwe invalshoeken zien, zorgt ervoor dat je vooruit blijft kijken & denken. Jij bent als eerste op de hoogte van belangrijke trends voor de komende jaren. Maaike weet te gekke ondernemers om zich heen te verzamelen, waardoor je in een groep zit die elkaar support, waar bakken met kennis en ervaring aanwezig is en waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Een absolute aanrader!”.

Marieke

De Future Creators Club van Maaike was geweldig en heel inspirerend. Ik mis het nog wekelijks. Je wordt wakker geschud, gemotiveerd om buiten je kaders te denken en je krijgt inzichten die je van tevoren niet had
kunnen verzinnen.

Jolien

Met Trend Adventures, Creatives Bonfires, voices en opdrachten ga je lekker zelf aan de slag., Ik cureer voor jou alle relevante input zodat je geen tsunami aan input hebt. En YET AGAIN, je hoeft mij niet op speed modus te zetten want dat sta ik al. Dus kun je alles blijven kijken and taking notes. Niet in slaap vallen is de all time garantie die ik je kan geven :).

TRUST ME. IN EEN WERELD VOL CRISISSEN MOET JE PREPARED ZIJN. DAAROM SLUITEN WE AF MET EEN LIVE GAMEPLAN SESSIE OP MIJN KANTOOR. MET CRISIS TACTICS, STRATEGIEËN EN HEEL WENDBAAR BOUWEN.

Bring it on honeypon. The Creation Explosion :).

De summer edition is geopend van juli t/m augustus en het special membership kost 497 euro.

Dit jaar staat in de steigers door start met gameplan – in potlood zodat ik kan tweaken en schuiven. Ik heb geleerd dat ik nog veel te leren heb (YEAH). Gameplan met heldere kapstop was geweldig, en de online sessies waren stiekem toch het allerleukst. De sessies waarbij vooral trends aan bod kwamen, duiding gevend van wat er gaande is, aangevuld door zakelijke trends en ontwikkelen: loved it. En constant de reminder om uit onze bubbel te stappen.

Heide

Als je in bent voor Need to explore innovatieve trends, fingerlicking vraag maar raaksessies, the best of business cases, creatieve bonfires over ondernemen en net als andere ondernemers rete nieuwsgierig bent naar alles wat er om ons heen ontstaat, dan moet je een plek veroveren in de Future Creators Club. Wat een avontuur, zoveel ontdekt, geleerd en vook veel gelachen. 

De Club die Maaike bij elkaar brengt, voelt als een lifetime connection. Reken op een energieke wervelwind aan inspiratie, business cases en ook snel toe te passen tips. EI love it’.

Annemieke

Juist een keer een heel ander traject dan de standaard; verrassend (steeds weer), super actueel, inspelend op de zeitgeest, creatief, loved it! Met een hele club ondernemende vrouwen die elkaar ook weer verder konden helpen en mee sparden. Maaike is echt iemand die ver vooruit kijkt, alle trends en ontwikkelingen in de gaten houdt en met je mee denkt. Vernieuwende campagnes van bedrijven aan je voorlegt en toelicht wat je er zelf mee kunt doen binnen je eigen bedrijf, in de toekomst maar vooral ook op dit moment. Thanks Maaike en alle clubbies!

Anoek

WORD HIER MEMBER – 

Inclusief bonus: live gameplan sessie op kantoor met moi