The Future Creators Club

Hop in, it will be a fun ride

Meet THE FUTURE CREATORS CLUB

Een creative LAB. Waar je niks alla GOEROE style gaat leren. Geen baby steps gaat maken aan het handje van de 10k business-as-usual-coach. Want HOTTIE. Die tijd is echt zo voorbij. Het streven naar groter, meer, eindeloze groei is over. For real.

En terwijl anderen nog steeds daar hyped over zijn, weet jij wel beter. Zo gaat dat met visionairs. Voorlopers. Voelers en denkers.

Luister naar SIGN OF THE TIMES right. Niet alleen mijn favo nummer van Harry. Ook zo passend in deze zeitgeist. Hallo omgevingsfactoren en perma crisis 2024!

Daarom de FUTURE CREATORS CLUB.

Een THINK TANK waarbij ik jouw business wereld ga upshaken. Jouw horizon elke keer stretch, je andere business perspectieven laat zien en vooral; jou laat in tappen in je creatieve power. Want joehoe CREATORS MODE IS ON in deze creators economy.

Zie het als een adventure. Waarbij we in da club ons eigen space gaan ontwikkelen en creëren. In een wereld die grillig, ONVOORSPELBAAR, turbulent en complex is. Volop in verandering is en blijft. We never niet meer terug gaan naar het oude en jij staat te springen voor de ‘not knowing’ part. Want juist daar…daar zitten de hidden gems, de nieuwe kansen, de stretch en vooral dé vernieuwingsdrift.

‘Als je niet houdt van standaard, van saaie always the same masterminds, maar je omringt je wel graag met inspirerende ondernemers om geprikkeld, geïnspireerd en uitgedaagd te worden (als in ein-de-lijk) dan is de FCC the place to be’.

Anneke

Maaike sleurt je uit je bubbel, laat je nieuwe invalshoeken zien, zorgt ervoor dat je vooruit blijft kijken & denken. Jij bent als eerste op de hoogte van belangrijke trends voor de komende jaren. Maaike weet te gekke ondernemers om zich heen te verzamelen, waardoor je in een groep zit die elkaar support, waar bakken met kennis en ervaring aanwezig is en waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Een absolute aanrader!”.

Marieke

De Future Creators Club van Maaike was geweldig en heel inspirerend. Ik mis het nog wekelijks. Je wordt wakker geschud, gemotiveerd om buiten je kaders te denken en je krijgt inzichten die je van tevoren niet had
kunnen verzinnen.

Jolien

Groeien met je business in een wereld die onvoorspelbaar, complex en uitdagend is? Het antwoord is NIET futureproof zijn maar mee doen aan da Future Creators Club. In de 2024 editie ga je 3 maanden aan de slag met een innovatieve, nieuwe business strategie.

Een business strategie die veel ondernemers gewoon niet kennen, daar heb je mij als strateeg voor in da club. Ik heb ‘m al getest bij de scale up & disruptors en dat gaat als een malle.

Yes. Dit is voor de sassy ones. Indeed. De sexy ones. De introverts. De extraverts. De quirky ones. Die net altijd ff buiten de massa vallen. Per ongeluk. Bewust. De vernieuwers, gamechangers. Of dat nu groots of klein is. Je hebt fire in je belly. En dan weer vlinders. De snelle schakelaar en de early adapters die nu ook wel voelen, timing is nu. Alleen HOW? En WHAT? Ik hoef je niet uit te leggen dat het een kreijzie time is.

Met Trend Forecasting 2024. TrendSpotting & Mastering 2024 class. Zelf trendwatching & strategy tools nailen waardoor je niet toekijkt maar toepast.

Hét motto van deze tijdsgeest: kijk je toe of doe je mee. Jouw deelname aan de Future Creators Club zorgt ervoor dat je niet meer de middenmoot bent. Er juist uit springt. Niet met die fancy shoot met tule maar juist omdat je de kennis, breinvoer, tools van de club direct kunt toepassen op de socials en met jouw klanten. Vooruitloopt. HOPPA. Cruciaal in transitie tijden als 2024.

Gelijkgestemden? Nope. In een tijd die vraagt om creative power is diversiteit major. En hallo, ja knikkers gaan jou niet verder helpen. Zit je ook niet op te wachten. Been there done that right.

Cherry on da freaking cake, want deze 2024 editie bestaat uit 3 masterclasses, een Ask me anything sessie en dan NIEUW in da club: een live dagdeel  HACKETON. Live met de CLUBBIES gaan we on the spot aan de slag met de trends & strategische vraagstukken en maken we de vertaalslag en firestarten we 2024. HOE LEKKER.

Join the FUTURE CREATORS CLUB :

1097 euro excl. BTW. 

 

Dit jaar staat in de steigers door start met gameplan – in potlood zodat ik kan tweaken en schuiven. Ik heb geleerd dat ik nog veel te leren heb (YEAH). Gameplan met heldere kapstop was geweldig, en de online sessies waren stiekem toch het allerleukst. De sessies waarbij vooral trends aan bod kwamen, duiding gevend van wat er gaande is, aangevuld door zakelijke trends en ontwikkelen: loved it. En constant de reminder om uit onze bubbel te stappen.

Heide

Als je in bent voor Need to explore innovatieve trends, fingerlicking vraag maar raaksessies, the best of business cases, creatieve bonfires over ondernemen en net als andere ondernemers rete nieuwsgierig bent naar alles wat er om ons heen ontstaat, dan moet je een plek veroveren in de Future Creators Club. Wat een avontuur, zoveel ontdekt, geleerd en vook veel gelachen. 

De Club die Maaike bij elkaar brengt, voelt als een lifetime connection. Reken op een energieke wervelwind aan inspiratie, business cases en ook snel toe te passen tips. EI love it’.

Annemieke

Juist een keer een heel ander traject dan de standaard; verrassend (steeds weer), super actueel, inspelend op de zeitgeest, creatief, loved it! Met een hele club ondernemende vrouwen die elkaar ook weer verder konden helpen en mee sparden. Maaike is echt iemand die ver vooruit kijkt, alle trends en ontwikkelingen in de gaten houdt en met je mee denkt. Vernieuwende campagnes van bedrijven aan je voorlegt en toelicht wat je er zelf mee kunt doen binnen je eigen bedrijf, in de toekomst maar vooral ook op dit moment. Thanks Maaike en alle clubbies!

Anoek

WORD HIER MEMBER – DOORS ARE OPEN!