Future Network

september 27, 2023

Wat als je enkel je startlocatie en begintijd van een netwerk event weet. Verzamelt met bekenden en onbekenden. Om op afgesproken tijdstip een app te krijgen met vervolg locatie. Samen naar de secret spot toe…

Zo begon ons 2e Future Network gisteren. Buiten. Midden in het Vondelpark.

Met fitnessballen die je zelf moest oppompen om als stoel te gebruiken en daarna als tool bij de talk van Denise Laan. Helemaal passend in ons thema veer- krachtig leiderschap. Om daarna in stilte te luisteren naar de soundshower From Ecstacy to Trance van Elise de Bres en Claudio Vittari van Flower of Sound. Op die fitnessbal en met hier en daar een nieuwsgierige toerist of Amsterdammer ;).

Het netwerken tijdens de coolhunt door Amsterdam. Waarbij we heel bewust de stad hebben ingezet als tijdgeest metafoor. Niet op de mooiste of voor de hand liggende plek maar juist daar waar het schuurt. Kijkend naar hysterische horeca concepten, brainen over digital minimalism of juist de impact van de perma crisis terwijl je aan het netwerken bent. Om daarna op de boot te springen – glijen in mijn geval – met poncho’s en gezond lekkers van Upfront die we als business case gebruikten.

Dé toekomst van netwerken als je het ons vraagt. Samen de diepte in. Sparren over maatschappelijke vraagstukken – de overload aan fast food en snoepwinkels in tijden dat gezondheid en vitaliteit key zijn – en vertaalslag maken naar leiderschap. De grilligheid

Mensen. Het was echt zo tof. Zo kloppend. Het is en blijft bijzonder, iets nieuws in de markt zetten omdat je het wilt opschudden.Niet omdat het old skool netwerken fout is, vooral omdat Marjolein en ik voelden dat er een ander geluid nodig is in deze tijd.

Dat ondernemers aanhaken zonder al te veel social proof, het programma niet weten en vooral die enorme nieuwsgierigheid hebben. Een open blik. Naar elkaar, naar de dag en alles wat er gaat komen.

Op naar de volgende Future Networks op 12 december!