Lisanne Stenekes

June 24, 2019

Sinds 2017 werken Maaike en ik al samen.

Ik – Lisanne- ben van de ideeën, mogelijkheden en positiviteit. Maaike is van de strategie, structuur en planning. Dat bleek een hele goede combinatie te zijn omdat het zo aanvullend naar elkaar is. Ik heb zoveel ideeën en Maaike verwerkt dit naar strategische keuzes, beslissingen en actiepunten.

De afgelopen twee jaar heb ik met Maaike naast mijn zijde ontzettend veel verschillende dingen tegelijkertijd kunnen neerzetten, lanceren en doen. Juist doordat onze lijnen kort waren en Maaike steeds op macro en micro niveau prioriseerde en stroomlijnde was dit mogelijk. Mijn ideeën in mijn hoofd zijn daardoor heel succesvol geworden in de praktijk.

Mijn praktijk is uitgegroeid tot een expertisecentrum dat ik samen run met mijn man Jan Stenekes. Van eenpitter zijn wij met hulp van Maaike, ons team en onze eigen input en doorzettingsvermogen  opgeschaald naar een onderneming met 9 personeelsleden. Personeelsleden die net als wij bezieling voor de doelgroep, ons bedrijf en onze missie.

Ik vind Maaike een super leuk, fijn mens en in onze samenwerking heb ik haar als betrouwbaar, eerlijk, duidelijk ervaren. Maaike is een snelle denker, creatief, komt haar afspraken na en zijn de lijnen kort en snel. Zij zorgt voor onthaasting bij mij. Kwaliteit gaat voor haast en snelheid waardoor ons expertisecentrum heel gefundeerd is uit gegroeid met een solide fundament en tof aanbod met fantastische personeelsleden.

Onze samenwerking met Maaike als business strateeg en sparringpartner zetten Jan en ik vanuit Expertisecentrum Stenekes ook dit jaar weer door. Het heeft ons al zoveel opgeleverd!