Bureau MEZPiration

juni 26, 2022

Van losse flodders naar een vernieuwend concept, ontwikkeling eigen methodiek en de lancering van een merkboek.

Het business development traject met Marieke was een heel gelaagd traject. Niet alleen gingen we – logisch – aan de slag met haar business fundament bouwen. Juist ook empowerment van Marieke haar kwaliteiten stonden centraal. Want soms ligt het goud voor je voeten maar zie je het zelf niet. Of stap je er simpelweg overheen omdat je denkt dat het common sense is en dat iedereen dit weet.

Idem bij Marieke. Haar kennis over merken bouwen was huge. Ik voelde direct; hier moeten we eigenlijk een eigen methodiek neer gaan zetten. Want wat Marieke zegt en weet is uniek. Maar dan echt uniek. Haar scherpe blik, milde toon en haar pragmatische kant om er ook toepasbare learnings van te maken.

And so we did. Een intensief en lang proces. Veel scannen, onderzoeken en analyse. Van beide kanten. Wat is er al in de markt, wat voegt toe maar ook, wat is dan precies die methode, welke impact brengt het, wat zijn de key pijlers. Om vervolgens door te bouwen op de methodiek; concept building. Een mega stretch. Een eigen methodiek ontwikkelen en er een concept van creëren.

Het 4D merk was ontstaan. De propositie; 4D merkstrateeg, maak van jouw bedrijf een futureproof merk. De blauwdruk van de methodiek op een onepager. Het 4D merkboek kwam er na veel bikkelen. Vallen en opstaan. Een lancering in kleine kring.

Het 4D merkboek is echt een werkboek. Je neemt m mee en kan er uitwerken. Elke keer er weer bij pakken. Duurzaam bouwen aan een futureproof merk. Een aanrader voor elke ondernemer, van eenpitter tot aan MKB. Je bestelt m hier: https://de4dmerkstrateeg.nl/shop/4d-merkboek/

Marieke haar testimonial:

” Het traject met Maaike is een game changer geweest voor mij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen mijn business, maar ook mezelf als ondernemer op een andere manier ben gaan bekijken.

Maaike heeft me uit mijn bubbel getrokken, heeft me laten zien waar de kansen lagen voor mijn bedrijf en heeft ervoor gezorgd dat ik met veel meer zelfvertrouwen aan mijn bedrijf werk.

Ik kan wel zeggen dat de keuze om met Maaike het Business Development traject te gaan doen mijn beste keuze is als ondernemer tot nu toe. Maaike is eerlijk, recht voor z’n raap en tegelijkertijd een super supporter. Ze denkt mee, is een super fijne sparringpartner, maar zorgt er ook vooral voor dat je zelf overgaat tot actie door je die inzichten te geven die je nodig hebt.

Ben je klaar om het anders te gaan doen, klaar voor die eerlijke spiegel, klaar om je blik te verruimen, op een andere manier naar je business en ook naar jezelf als ondernemer te kijken? Dan zou ik zeggen: niet langer over nadenken, ga lekker met Maaike aan de slag!”