Business projects

Testimonials

{
Bij Maaike heb ik een drie maanden traject gevolgd en losse consultancy gedaan. Ik kan dit van harte aanbevelen. Maaike is iemand die je scherp houdt en kritische vragen durf te stellen!

Ze breekt je los uit de bubbel waar je in zit en wilt je verder laten kijken door juist in- en uit te zoomen naar verschillende branches. In elke sector kent ze wel een inspirerend voorbeeld, waarbij ze vaak ook kennis put uit haar directe netwerk. Of dit nu nationaal is of zelfs de grenzen overgaat.

Wat ik zelf bijzonder vind aan de communicatie en interactie met Maaike is dat ze feilloos aanvoelt waarom je bepaalde behoeftes of drijfveren hebt. Ze linkt dingen met elkaar die ze tussen de regels door hoort.

Maar let op: ze is niet voor de langzame denker, maar schakelt in de vijfde versnelling (iets waar ik persoonlijk enorm van aan ga!). Ben je niet bang om je mouwen op te stropen, inspiratie all over te ontvangen en dosis voicememo’s vol goede moed? Dan is Maaike een absolute aanrader!

Jessy van de Vliet

{
Een nieuw fundament voor mijn business met een complete rebranding en positionering, met mijn nieuwe concept COM & PLAY. Dat alles in 4 maanden. Het was een geweldige rit. Maaike is onwijs intelligent, barst van de goede ideeën en geeft je de handvatten om alles goed uit te werken. Het business development traject heeft me niet alleen voor mijn bedrijf ontzettend veel opgeleverd, ik ben er ook als mens door gegroeid.”

Lisette Molenaar

{
Je gaat zitten en je gaat praten en ineens ploppen ze op: 10 nieuwe ideeën. Bam. Niet zomaar losse flodders. Welnee, allemaal gebaseerd op een slimme strategie die niet uit een boekje komt maar op maat, voor jou, voor je bedrijf op basis van gedegen kennis van de markt. Waar komen die ideeën vandaan? O, ze lagen al die tijd ergens in je eigen brein te wachten maar Maaike schudt ze wakker als een wervelwind.

Met aanstekelijk enthousiasme. Na de wervelwind is het gaan. Hup. Uitwerken. Passen. Meten. Aan de tekentafel. Bouwen. Schaven. En zij? Zij denkt en schaaft mee, schurend soms en houdt vinger aan de pols. Altijd eerlijk, direct en duidelijk. Totdat je haast juichend tegenover haar zit en zegt: ‘dit is het!’ Maaike is een brainwasher en opschudder. Precies waar ik van hou. Resultaat? Een dijk van een concept. 100% passend bij mij, bij wie ik ben en hoe ik wil werken. Een joyride met resultaat. Dát. Dat is werken met Maaike.

Nicole Offenberg

Testimonials

{
De tweede keer dat ik bij Maaike ben geweest en beide voor een ander business concept en vraag…maar ik zou dit elke week wel willen. Met Maaike als strateeg heb je binnen no time een geniaal bedrijf opgebouwd.

Oh wat is het heerlijk om met Maaike te zitten, verwend te worden en vooral heel erg gestretched. In minder dan een middag had ik mijn hele business concept in elkaar. Met geniale ideeën, plottwist, verkoopkansen en innovatiekracht. Maaike liet me ervaren hoe mijn persoonlijke uitdagingen uitwerken in de praktijk en motiveerde tot “opschudden, doen en het gebruik van mijn unique selling points”.

Ondertussen werd er gelachen, gebrainstormd; informatie uitgewisseld. Echt voor iedere ondernemer een groot cadeau.

Wat een vermogen tot inzicht, tot reflectie, tot stretchen van opportunity’s en ook een cheerleader voor de momenten waarin ik juist nog verder uit de box dacht. Heerlijk om aangemoedigd te worden en daarna weer gemotiveerd worden tot Actie en the bigger picture zien.

Ik heb zoveel aan deze sessies gehad. Ik heb nu alweer zin in mijn volgende business idee, want met Maaike als strateeg kan het niet anders als best before anything worden.
Bedankt Maaike voor je fijne aandacht, je motivatie, je energie, je strategieën, je kennis en je humor.

Summer Koster

{
Maaike has helped me uplevel my business big time. Often I can hardly believe the transformation my business (& I myself) have gone through in just 4 months of working with her. If you work with Maaike, expect big leaps at high speed and great energy. She helped me rebrand, create solid positioning and a stronger messaging to fit that – incl. immediate measurable results in my LinkedIn presence and responses I got online. We’ve made the first step towards future-proofing my business to scale.

Oh yes, under her watch I also launched my podcast, and revamped my core offering. AND launched the latter with success (significant revenue growth compared to “old” format). We also created a plan for reaching a new segment for my business, as part of my 2022 game plan (which *of course* we also created together). Last but not least, working with Maaike is straight up FUN. Can’t recommend it enough.

Julia Menhere

{
Ik had een wild idee maar zo’n idee is nog geen concept. Dat is de reden dat ik de brains van Maaike heb ingezet en heb geleend. Wat mij daarbij heeft geholpen is om aan dat idee woorden te geven, het zat immers in mijn hoofd maar door haar voorbereidende vragen werd ik genoodzaakt om er goed over na te denken. En daar body aan te geven.

Maar natuurlijk ook de vragen die zij stelde tijdens het consult. Het was direct een goede test om te onderzoeken of dat wilde idee ook duidelijk kon maken aan een ander.

De stevige en scherpe vragen van Maaike gaven de diepte en structuur aan mijn verhaal. De opbouw van het consult was heel stapsgewijs met elke keer weer een nieuwe laag erbij. De pijlers die Maaike heeft bedacht voor mijn concept maken het concept krachtig, sterken mij enorm in de verdere uitwerking maar ook bij het inrichten van het ecosysteem, waar ik nog nooit van had gehoord ;). Vervolgens de inrichting met thema’s, businessmodel en de flexibele verdienmodellen die daar aan gekoppeld kunnen worden, heerlijk!

Maaike heeft mij gestimuleerd om groter te dromen, het concept echt de wereld in te zetten. Dus van wild idee naar een te gek concept dat de wereld mag en kan gaan zien.

Marianne Koot