Silvana Lekatompessij

juni 19, 2019

Toen Maaike vorig jaar aankondigde in haar Instastories dat ze zou gaan starten met het High Potentials traject wist ik gelijk dat ik daar bij wilde zijn. Een samenwerking zag ik gelijk zitten, omdat ik wist dat ik van haar zoveel kon leren. 

Maaike is scherp, ziet altijd gelijk kansen, houdt je scherp, deelt haar mening zonder blikken of blozen maar juist met heel veel liefde. Omdat ze in je gelooft. Door haar manier van denken, werken en snel schakelen werd mijn comfortzone aardig oprekt. 

Ze heeft me geleerd anders te denken en te kijken naar mijzelf en mijn onderneming. Maaike is een expert in haar vakgebied met enorm veel kennis & ervaring en is een van de beste business strategen die ik ken. 

Maaike prikkelt, is zeer betrokken, ze spreekt uit, ze daagt me uit. Ook al moest ik daarvoor door mij eigen weerstand heen. Ze was voor mij een spiegel en dat was exact wat ik nodig had. Een spiegel die zeer krachtig is en veel know-how heeft. Ze heeft me vooral geleerd om op mijn eigen kunnen en expertise te vertrouwen en dat uit te stralen. Er voor te gaan staan.  Met structuur en focus! Dank je wel Maaike voor deze bijzondere mooie samenwerking!