Strategisch Business Consult

Jij bent geen type…

…voor een lang jaar traject omdat dit juist vaak je groei belemmert. Immers, geneuzel over mindset, enge dingen doen en kleine stapjes zetten zijn volop aanwezig in dit soort trajecten en laat dat nou net zijn waar je zo geen behoefte aan hebt. Nee, jij wilt snel, grote slagen maken. En hebt dan een sparringspartner bij nodig die jou kan bij benen. Die snel schakelt, vanuit helicopterview kijkt, de missing links ziet en strategisch adviseert. Zodat jij daarna door kunt. Je hebt immers geen handje vast nodig. Die implementatie fix jezelf. Je bent niet voor niets ondernemer geworden.

Klinkt dit als jou? Boek dan een groei consult bij mij waarbij je vier uur lang met mij gaat sparren, brainen, scherpe feedback krijgt, verdienmodellen hoort die je niet eerder hebt bedacht. You pick my brain die dag. Ja dat klinkt lekker fancy en dat is het ook. Jij zit er te diep in, mij heb je die dag om op afstand te kijken, analyses te maken en trendontwikkeling erbij te pakken. We cleanen en bouwen op. En dat allemaal in 4 uur. Jij kan dat.

Je gaat naar huis met een vol hoofd, concepten die succesvol worden en structuur plus overzicht. Het gevoel dat je eindelijk iemand hebt om op niveau te kunnen sparren, iemand die ook snel schakelt en de markt snapt. Gegarandeerd dat je na deze dag op weg naar huis denkt dit wil ik weer.

Plan hier direct jouw Strategisch business consult 

€2.997,00 excl. BTW