Corine van Zoelen

juni 15, 2019

De reden dat ik bij Maaike kwam was omdat ik graag meer strategisch overzicht wilde hebben in al mijn plannen. Ik bruis altijd van de ideeën en heb deze op allerlei briefjes staan, maar wilde graag alles gestructureerd hebben in een strategisch plan van aanpak in de aanloop van de lancering van mijn nieuwe bedrijf De Yoga Business Coach.

Ik vond het een hele investering en vroeg me af of dit het wel waard zou zijn. Maar na afloop had ik een duidelijk overzicht, een plan met goede richtlijnen en kwam ik beslagen ten ijs. Ze gaf me goede tips die ik heb uitgevoerd en hierdoor heb ik mijn investering in korte tijd terug verdient.

Het heeft me overzicht gegeven, duidelijke visie en focus. Dat ik nog meer achter mijn product en dienst sta en dit ook goed uitdraag. Vanuit ondernemers oogpunt ook meer omzet doordat ik een VIP traject neer durfde te zetten. Hier bleek behoefte aan. Nu heb ik met minder deelnemers een hogere omzet behaald.