Marcella van der Wilt

juni 21, 2019

Mijn bedrijf kon wel een boost gebruiken. Ideeën genoeg, maar echt veel strategie zat er nog niet achter. En toen was daar het high potential mentorship van Maaike. Na een half jaar de focus op strategie te hebben gehad, heb ik beter zicht op mijn ideale klant, mijn aanbod en verdienmodellen.

Ik heb in dit traject anders naar m’n bedrijf leren kijken, ik zie nog meer mogelijkheden en vind het leuker om met strategie bezig te zijn. Dankzij Maaike met haar kennis, kunde en aanstekelijke enthousiasme, maar ook dankzij de groep!

Maandelijks met elkaar sparren en elkaars struggles en lessen horen was echt van meerwaarde. Maaike zorgde ervoor dat er iedere keer een zinnig gesprek werd gevoerd. Onder andere door de opdrachten die we tijdens of ter voorbereiding op de mastermind kregen. Geen standaard invuloefeningen, maar creatieve en uitdagende opdrachten. Soms best even lastig of spannend, maar ook dat hoort bij ondernemen: uitproberen, doen en zien hoe het uitpakt. Een les die Maaike je als geen ander meegeeft.

Maaike weet raad met al je bedrijfsmatige vraagstukken. En ook als je geen vraag hebt, heeft ze altijd wel een onderwerp of een casus paraat waar je van leert en je laat nadenken over je business.