Testimonials

“Een nieuw fundament voor mijn business met een complete rebranding en positionering, met mijn nieuwe concept COM & PLAY. Dat alles in 4 maanden. Het was een geweldige rit.

Maaike is onwijs intelligent, barst van de goede ideeën en geeft je de handvatten om alles goed uit te werken. Het business development traject heeft me niet alleen voor mijn bedrijf ontzettend veel opgeleverd, ik ben er ook als mens door gegroeid.”

Lisette

Com&Play

” Het traject met Maaike is een game changer geweest voor mij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen mijn business, maar ook mezelf als ondernemer op een andere manier ben gaan bekijken.

Maaike heeft me uit mijn bubbel getrokken, heeft me laten zien waar de kansen lagen voor mijn bedrijf en heeft ervoor gezorgd dat ik met veel meer zelfvertrouwen aan mijn bedrijf werk.

Ik kan wel zeggen dat de keuze om met Maaike het Business Development traject te gaan doen mijn beste keuze is als ondernemer tot nu toe. Maaike is eerlijk, recht voor z’n raap en tegelijkertijd een super supporter. Ze denkt mee, is een super fijne sparringpartner, maar zorgt er ook vooral voor dat je zelf overgaat tot actie door je die inzichten te geven die je nodig hebt.

Ben je klaar om het anders te gaan doen, klaar voor die eerlijke spiegel, klaar om je blik te verruimen, op een andere manier naar je business en ook naar jezelf als ondernemer te kijken? Dan zou ik zeggen: niet langer over nadenken, ga lekker met Maaike aan de slag!”

Marieke

My first strategy sessions with Maaike gave me so much clarity and insight that I needed to take a day off just to take notes of all the ideas that came up after that session and to build my calendar. In half day, I was able to define a whole year strategy for my business, a product/service suite, besides defining the tactics to implement the strategy, along with a launching dates and a complete social media plan. Since then, I’ve been working without any second guessing and no overwhelming.
Raquel Deville

Maaike has helped me uplevel my business big time.

Often I can hardly believe the transformation my business (& I myself) have gone through in just 4 months of working with her.

If you work with Maaike, expect big leaps at high speed and great energy. She helped me rebrand, create solid positioning and a stronger messaging to fit that – incl. immediate measurable results in my LinkedIn presence and responses I got online. We’ve made the first step towards future-proofing my business to scale.

Oh yes, under her watch I also launched my podcast, and revamped my core offering. AND launched the latter with success (significant revenue growth compared to “old” format). We also created a plan for reaching a new segment for my business, as part of my 2022 game plan (which *of course* we also created together). Last but not least, working with Maaike is straight up FUN. Can’t recommend it enough.

Julia Menhere

Maaike ziet wat ik zelf niet zag. Omdat ik te dicht op ELLENV zit.

Kansen om nieuwe diensten te lanceren.
Die uitdagender, speelser en funkyer gaan worden dan mijn huidige aanbod.

Na de Strategie Consult met Maaike staan mijn JOY en JUICYNESS in het ondernemen weer op de hoogste stand. Waardoor ik meteen een salespagina creëerde die vóór lancering al 2 verkopen opleverde.

Ellen van Vliet

Je gaat zitten en je gaat praten en ineens ploppen ze op: 10 nieuwe ideeën. Bam. Niet zomaar losse flodders. Welnee, allemaal gebaseerd op een slimme strategie die niet uit een boekje komt maar op maat, voor jou, voor je bedrijf op basis van gedegen kennis van de markt. Waar komen die ideeën vandaan? O, ze lagen al die tijd ergens in je eigen brein te wachten maar Maaike schudt ze wakker als een wervelwind. Met aanstekelijk enthousiasme. Na de wervelwind is het gaan. Hup. Uitwerken. Passen. Meten. Aan de tekentafel. Bouwen. Schaven. En zij? Zij denkt en schaaft mee, schurend soms en houdt vinger aan de pols.

Altijd eerlijk, direct en duidelijk. Totdat je haast juichend tegenover haar zit en zegt: ‘dit is het!’ Maaike is een brainwasher en opschudder. Precies waar ik van hou. Resultaat? Een dijk van een concept. 100% passend bij mij, bij wie ik ben en hoe ik wil werken. Een joyride met resultaat. Dát. Dat is werken met Maaike.

Nicole

Als je Maaike vergelijkt met een film, dan is het er eentje die je bij blijft: met verrassende plotwendingen, uitgediepte karakters en met een bloemzaadje dat als inspiratie in je hoofd en hart gepland wordt. Wil je vooruit kijken en je bedrijf aanpassen aan nu en straks? Dan is Maaike jouw strateeg.
Sanne Roks

De samenwerking met Maaike? Ik zou er niet aan beginnen. Ze geeft je zoveel top-advies gegoten in een geweldige shiny verpakking dat je vervolgens echt aan de slag móet gaan. Maar ja, dat is wat je wilt en wat je dus krijgt. Dus just kidding, ik kan weer rocken in the right direction. Thanx Maaike!
Denise Laan

Het strategisch business consult met Maaike was in 1 woord: Fantastico!
Mijn hoofd stroomde over van de ideeën over het geven van workations in Italië.
En hoe ik deze zou kunnen implementeren in mijn bedrijf.

Na het consult ging ik met een concreet concept, een lading vernieuwende ideeën en met een smile van oor tot oor naar huis.
Maaike is anders dan andere business coaches. Vernieuwend en verrassend. Ze is een verademing.
Ze denkt mee, schakelt snel en geeft haar ongezouten mening.
Ze ademt strategie en zorgt voor een complete belevenis. Heerlijk.

Heb je behoefte aan iemand die je uitdaagt anders te denken en uit je comfortzone te stappen?
Dan raad ik een consult met Maaike zeker aan.

Nicole van Zetten

Toen ik Maaike leerde kennen zag ik direct hoe doortastend ze is op business trends en verdienmodellen. Als je het mij vraagt: twee onderwerpen die nu – meer dan ooit – belangrijk zijn. Toen ze haar popup groep lanceerde wilde ik er natuurlijk bij zijn! Maaike’s enthousiasme en concrete voorbeelden/case study’s maken dat wat je leert ook kunt plaatsen op je zelf.. Door te analyseren, te weerleggen en te vertalen naar: wat kan ik hieruit halen? Hoe helpt mij dit? Daar waar veel coaches, strategen etcetera vooral casestudy’s delen over Apple of Starbucks gaat Maaike verder. Of beter gezegd: de andere kant op. Ze geeft invalshoeken en voorbeelden die je niet eerder hoorde en dat maakt het zo tof. Meld je aan! Leer! Innoveer! Optimaliseer. Want dwarsdenkers zijn grondleggers.
Manon Toma