Trend Adventures

De future is een attitude

Dat beschrijft direct de vibe van de Trend Adventures die ik in het buitenland organiseer op de meest bijzondere plekken.

Vergeet alles wat je hebt gezien met workations, retraites en insta tours langs de influencers hotspots. Dat laatste is leuk als je nog steeds denkt dat de toekomst gaat zijn voor je business. Striking a pose voor de meest uitgekauwde plekken. Gaap experiences.

Right.

Een Trend Adventure is echt zoveel meer dan dat.

Het is een groot avontuur vol creative pop up moments. Exploring. Nieuwsgierigheid aanwakkeren. Op onderzoek uit. Uitzoomen op macro om steeds weer in te zoomen.

Elke keer weer een plot twist. Op het verkeerde been worden gezet worden je de briljante strategieën van vernieuwende ondernemers ook gaat snappen. En dat gecombineerd met de tofste, meest interessante en nieuwste business trends.

Een ding zeker is zeker: als je met Maaike gaat samenwerken, kijk je nooit meer met dezelfde ogen naar je business, de wereld, de kansen voor je eigen bedrijf én voor je klanten.

De Trend Adventure Live in Stockholm was een rollercoaster van learnings, experiences, bijzondere ontmoetingen en ontzettend heel veel fun. Zonder van tevoren het programma te kennen, stortten we ons als club van not so likeminded ondernemers in dit avontuur. Om te onderzoeken, samen te werken en te vertalen.

Niet de standaard praatjes en plekken, altijd met een diepere laag of een plot twist. Alles tot in de puntjes strategisch uitgedacht en voorbereid.

De Trend Adventure was een soort deeltjesversneller die stevig doorwerkt in mijn business. Aanrader als je in beweging durft te komen en er open minded in gaat

Sophie

Wat een avontuur, inzichten, energie en strategie. Voor de eerste keer mee op trendadventure en als ondernemende ondernemer is dit zo’n aanvulling op mijn totale mens zijn en aanbod. Van start tot eind was het een geweldige inspirerende ervaring (echt droomvlucht van de Efteling eat your heart out) Voortdurend “gestreched” worden, geprikkeld en met een gentle gebaar uit de comfortzone gehaald om echt te leren en te ervaren. Een complete verrijking. Waarbij aan alles, werkelijk alles is gedacht. Het hotel, de avonturen, het eten, de opdrachten, de lessen, de gesprekken; marktonderzoek en de sociale verbindingen. Het was compleet spot on. Ik voel me zo’n lucky lady na deze ervaring. Totaal geïnspireerd en ready to rumble 💖 Bedankt voor jouw talent Maaike

Summer

Wat heeft de Trend Adventure naar Stockholm mij opgeleverd? Dat is dat in 3 dagen tijd helemaal wordt opgetild uit je eigen dagelijkse ondernemerschap. En in je een nieuwe flow komt, met een nieuw netwerk van deelnemers én ondernemers uit Zweden, connecten met compleet nieuwe mensen en daarnaast een berg inspiratie op doet. Zowel inhoudelijk qua marketing, strategie maar juist ook door te leren van hoe gelaagd het programma is opgebouwd. Wauw dat programma zat echt zo goed in elkaar, van opvolging tot aan de communicatie er om heen. Het was een groot feest.

Wat het mij concreet heeft opgeleverd? Echt een paar cruciale inzichten die ik nu in de praktijk aan het toepassen en verwerken ben. Dus mijn gameplan van 2023 en daar veel meer creativiteit, lichtheid in mijn marketing aan het toepassen naast het aanscherpen van mijn propositie. Mega inspirerend en dit is echt met recht een avontuur dat veel meer is dan leuk weg zijn. Echt van toegevoegde waarde en een must om als ondernemer mee te gaan.

Karine

Fingerlicking experience right.

Drie dagen lang dompel ik jou en mede avonturiers onder in de metafoor van de stad. Again, niet de mainstream plekjes. Wel daar waar de locals komen, waar de creativiteit van de ondernemers van de muren spat, je echt de rauwe randjes ervaart. Je leert over toekomstscenario’s, duurzaamheid, fingerlicking concepten. Altijd vanuit de context dat deze grillige zeitgeist vraagt om veerkracht, creativiteit en innovatie. Ja. Ook van jou. En in je veilige bubbel blijven zitten, achter je computer gaat niet het verschil maken.

Je voelt ‘m al. Trend Adventure is er niet voor iedereen. Altijd op zoek naar veiligheid, controle en de keurige regels club? Think again. Boek een groepsreis waarbij je volledig wordt ontzorgd, ik ben geen reisleider. Aan het zwembad hangen in de hoop op een ingeving die voor een te gekke doorbraak zorgt? Nope. Insta glam outfits? Euh sneakers will do well: we gaan alle kanten op.

Previous Adventures

Toen Maaike in de Future Creators Club vertelde over het Trend Adventure was ik meteen enthousiast. Na ruim twee jaar teveel tijd achter mijn bureau te hebben gespendeerd door oa Corona was de inspiratie en energie even een beetje weg. Het trendy adventure was voor mij de manier om dat meteen drastisch aan te pakken. Zonder het programma te kennen of de andere deelnemers ooit te hebben ontmoet zei ik vol overtuiging JA. En dat was zonder twijfel de beste business beslissing van de afgelopen jaren.

Maaike daagde ons vooraf uit om strategisch na te denken over hóe het Trend Adventure ook daadwerkelijk zou bijdragen aan mijn business. Ik ging dus met twee doelen mee. Nieuwe ideeën en praktische voorbeelden voor de customer experience trainingen die ik gaf én inspiratie voor de vernieuwde branding en positionering. Wat ik kreeg was nog véél meer dan dat. Inspiratie, voorbeelden, experiences, fun, uitbreiding van mijn netwerk met toffe ondernemers en vooral is mijn AAN knop weer gevonden. Maaike daagde ons uit om meer vragen te stellen en kritisch te kijken naar wat er om je heen gebeurt. Dat deed ik voorheen wel, maar was ik a long the way een beetje kwijt geraakt. Ik ben weer scherper op wat er in de wereld om me heen gebeurt. Neem niet alles voor waarheid aan en bevraag wat ik zie, om er vervolgens van te leren of de lessen door te geven aan mijn cursisten en klanten.

Het was 2,5 dag. Het voelt als 2,5 week. Zoveel hebben we gedaan, beleefd en ervaren. Dit was een trip die nog lang in mijn geheugen zal staan én die voor een vernieuwde energie in mijn bedrijf heeft gezorgd.  Dankjewel voor alles Maaike!

Danielle

De Trend Adventure naar Stockholm was fantastisch. Het programma was vooraf geheim, maar zat heel goed in elkaar. Kritisch kijken naar ondernemerschap, uitzoomen door te kijken naar het grotere plaatje of juist focussen op een voorbeeld. De verhalen die Maaike erbij vertelde, de opdrachten die ze gaf en vervolgens ook de terugkoppeling waren geweldig. Dat we met een diverse groep ondernemers waren, was ook van grote waarde om te leren van elkaars ervaringen en perspectieven, en natuurlijk ook heel veel gelachen! De Trend Adventure heeft mij enorm geholpen weer een volgende stap te zetten als ondernemer

Jolien

Als anders denkenden en innovatief ondernemer zoek ik om mij zelf te inspireren ook andere activiteiten, mensen en clubjes die daar bij passen. Ik vind dat de Trend Adventure – maar ook de Future Creators Club en eigenlijk alles wat Maaike doet – helpt om te te stretchen, om uit het gewone patroon te komen en te blijven. Bij de Trend Adventure is alles anders. Anders qua vorm, inhoud, van deelnemers en dat maakt het zo onwijs krachtig. Door de Trend Adventure kom je in beweging, letterlijk door naar een ander innovatief land te gaan en blijf je in beweging.

Wietske

Trend Adventure is een verrassing van begin tot eind. Zelf marktonderzoek doen in de stad, geprikkeld worden door ondernemersverhalen, trends waarnemen en heel veel FUN. Want ook dat is belangrijk in ondernemen. Experimenteren en spelen. Je krijgt geen feiten op een presenteerblaadje aangereikt, maar gaat zelf ervaren. Bijzondere adressen, mooie gastsprekers, alles is tot in de puntjes voorbereid. Lekker stretchen buiten je comfortzone en altijd is er wel een plottwist.

Maaike stelt scherpe vragen die je uitnodigen om kritisch te kijken naar je business en hoe je zaken aanvliegt. Haar kennis over trends, merken, strategie, business modellen is oneindig. En met haar eeuwige optimisme en denken in mogelijkheden, zet ze me volledig AAN. De groep leer je in een paar dagen goed kennen, zelfs al heb je elkaar nog niet eerder ontmoet. Tijdens een Trend Adventure ontstaat magic, business matties for life✌️Business changing en misschien wel life changing die Trend Adventures!

Annemieke

Truthbomb; je bent de hele dag aan het exploren, leert kijken als een ware pro, krijgt een tsunami aan creatie, inspiratie en ervaringen mee. Naast BAE’s voor je leven ;).

In voor avontuur, een experience waarbij je uitzoomt, stretcht, mindblowing ervaringen op doet die je vervolgens vertaalt naar je business? Trend Adventure is hét avontuur waar je op hebt gewacht.

In de winter is weer een nieuw adventure gepland. Locatie is nog geheim. Dat snap jij als avonturier. Meld je hier aan voor meer info en aanmelden op de wachtlijst. Er zijn per experience maar aantal plekken beschikbaar. Future Creators Clubbies krijgen als 1e alle info en voorrang op de seats 🙂

Maart 2023 de 1e van 2023! Meld je hier aan voor meer info.